Forsikringsskader på biler håndteres med mange års erfaring

​Få hjælp til forsikringsskader

Har du fået en forsikringsskade på din bil? Så lad os hos Lejre Skadecenter hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for forsikringsskader på biler og håndtering af disse, og vi samarbejder med forsikringsselskaberne og udbedrer din skade, når den er blevet anmeldt hos dit forsikringsselskab. Vores værksted ligger i Kirke Såby, og mange af vores kunder kommer derfor både fra lokalområdet, Lejre og hele Roskilde, men vi har også kunder, der kommer mange andre steder fra.

Vi sørger for kontakten med dit forsikringsselskab

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, når du har anmeldt skaden på din bil til dit forsikringsselskab, så behøver du ikke selv at foretage dig yderligere. Vi kontakter herefter dit forsikringsselskab i forbindelse med skaden, og vi hjælper dig igennem hele skadesforløbet. Alt foretages via bilens registreringsnummer, så mere behøves ikke.


​Hvordan håndterer vi skadeforløbet?

Selve processen i skadeforløbet foregår på den måde, at vi starter med at opgøre omfanget og omkostningerne i forbindelse med skaden og udbedringen af denne. Når dette er gjort, sørger vi for, at dit forsikringsselskab modtager en opgørelse. Når denne er blevet godkendt, udbedrer vi skaden, og vi leverer efterfølgende bilen retur til dig.

Vi tager imod alle slags forsikringsskader

Vi har både erfaringen og kompetencerne til at reparere alle slags forsikringsskader på biler, såsom udskiftning af forrude eller andet. Vi har 25-30 års erfaring med forsikringsskader og håndteringen af disse. Du kan derfor trygt regne med, at både du og din bil altid er i gode hænder hos os. Vi reparerer din bil efter fabriksforskrifter, så den opretholder fabriksgarantien, samt de sikkerhedsmæssige lovkrav. Når din bil er til reparation hos os, stiller vi en gratis lånebil til rådighed, så du fortsat har mulighed for at komme til og fra arbejde. Tilbuddet om en gratis lånebil gælder for både privatpersoner og erhvervskunder. Kontakt os gerne allerede i dag for at høre mere, eller for at få din skade udbedret på vores værksted. Vi håndterer alle slags forsikringsskader på biler og samarbejder med alle forsikringsselskaber – også dit!

Lejre Skadecenter

Kastanievej 2, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

CVR: 42579661

Kontaktinformation

22 57 00 48

kontakt@lejreskadecenter.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Man - tors: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 -15.00

Weekend: lukket

Mails besvares alle dage.