Plade- og rustarbejde

​LEJRE SKADECENTER UDFØRER PLADEARBEJDE MED STOR EKSPERTISE OG MANGE ÅRS ERFARING!

Hos Lejre Skadecenter kan vi hjælpe dig med alle former for pladearbejde. Rigtig mange bilejere kender oplevelsen af at opdage ridser, små buler eller de såkaldte bilkabuler på bilen – En hurtig tur i supermarkedet, og du opdager at din bil har fået en bule, fordi en anden bilist har ramt dig. Heldigvis er opretning af buler noget vi hos Lejre Skadecenter er eksperter i at reparere.

Faktisk kan langt de fleste mindre ridser, lakskader og buler laves ganske nemt og billigt. Du behøver ikke altid involvere forsikringsselskabet og betale en høj selvrisiko for at få udbedret skaden. Vi giver dig gerne en gratis vurdering, og et uforpligtende prisoverslag.

Vi udfører ligeledes rustarbejde i højeste kvalitet, så hvis du mener din bil stadig har levetid endnu, så kan vi også hjælpe dig her!

Det kan være meget svært at undgå rust på bilen, heldigvis er der meget som du kan gøre for at holde din bil rustfri. Lejre Skadecenter er et top professionelt værksted med meget høj faglighed og erfaring inden for rustarbejde på biler. Vi yder stor grundighed og omhyggelighed for alle vores kunders biler.

Da alle biler er forskellige, findes der ingen standardløsninger, derfor er du meget velkommen til at tage fat i os, så laver vi et uforpligtende tilbud til dig på det rustarbejde, som skal udbedres på din bil.

Med mere end 25 års erfaring inden for autoskader, reparationer af biler, opretning af buler, samt rustarbejde, kan du trygt overlade bilen til os hos Lejre Skadecenter.

Kontakt os i dag på telefon: 22 57 00 48 eller e-mail: kontakt@lejreskadecenter.dk

Lejre Skadecenter

Kastanievej 2, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

CVR: 42579661

Kontaktinformation

22 57 00 48

kontakt@lejreskadecenter.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Man - tors: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 -15.00

Weekend: lukket

Mails besvares alle dage.