Udskiftning af forrude og reparation af stenslag

Vi er specialister i rudeskift og udbedring af stenslag

Hos Lejre Skadecenter er vi specialister inden for udbedring af stenslag og udskiftning af forrude på biler. Har du fået et stenslag på din forrude, eller er der tale om en mere omfattende skade, så forruden på din bil skal udskiftes, står vi klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at komme forbi vores værksted, hvor vi så vil tage et nærmere kig på skaden. Vi kan hurtigt konstatere, hvilken løsning der vil være den rette for dig. Vores værksted ligger i Kirke Såby, og vi har derfor mange kunder fra lokalområdet, Lejre, Roskilde og omegn.

Det kan altid betale sig at få repareret et stenslag

Mange tror fejlagtigt, at det ikke er nødvendigt at få et stenslag repareret. Det virker for mange som en lille og ubetydelig ting, men selv et lille stenslag kan udvikle sig til en større skade, og hvis det ikke bliver udbedret i tide, kan det ende med at være nødvendigt med en udskiftning af forrude i stedet for.

I mange tilfælde kan du nøjes med en reparation af stenslaget. Vi tilbyder reparation med lim til skarpe priser, så skaden ikke udvikler sig og bliver mere omfattende, end den er. Vi har stor erfaring inden for området, og vi kan derfor hjælpe dig med at sikre en kvalitetsløsning, der kan holde.

Når det er nødvendigt med udskiftning af forrude

Har stenslaget på din bilrude en vis størrelse, eller er der også opstået revner i forruden, så vil det være nødvendigt med en udskiftning af forrude. Vi har en erfaren og dygtig pladesmed, der står klar til at hjælpe dig med at få udført arbejdet.

Er dit stenslag dækket af forsikringen?

Hvis der er tale om en forsikringssag, så kan vi ofte udføre arbejdet gratis eller med en lav selvrisiko, når du skal have repareret stenslaget i ruden. Husk, at hvis du ignorerer et stenslag på din forrude, så kan det med tiden slå revner i ruden, og så skal hele ruden skiftes ud. Det er en væsentlig dyrere løsning, som nemt kan undgås ved at få repareret stenslaget. Derfor kan det altid godt betale sig at tage både store som små stenslag seriøst og få dem repareret i takt med, at de opstår. Kontakt os gerne for at få beregnet en pris på udskiftning af forrude eller reparation af stenslag.

Lejre Skadecenter

Kastanievej 2, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

CVR: 42579661

Kontaktinformation

22 57 00 48

kontakt@lejreskadecenter.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Man - tors: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 -15.00

Weekend: lukket

Mails besvares alle dage.