​Plastreparation

Lejre Skadecenter har diplom i plastreparation, hvilket betyder at vi har uddannelsen og viden til at kunne reparere bilens plastdele fremfor at udskifte med nye. Dette gør også at vi kan værne mere omkring miljøet fremfor at, skabe endnu mere plastaffald. Vi reparere altid bilen i henhold til bilproducentens forskrifter for at bringe bilen tilbage i samme stand, som ved før uheldet.

På bilen er der en række dele, som er produceret i forskellige typer af plast. Tidligere blev en del af disse dele blot udskiftet – også ved mindre skader. I dag er det heldigvis sådan, at stort set alle typer af skader kan repareres og genskabes, så både styrke og finish bliver som før. Med den rette uddannelse, erfaring og værktøjer gør det det muligt at arbejde fleksibelt med plast, samtidig giver det god mening for miljøet, at vi ikke blot udskifter, men genbruger mest muligt.

Kofangere og forlygter er blandt de udsatte karosseridele som oftest får skader. Mange gange udskifter man i stedet for at reparere, og det kan blive en dyr omgang, og skaber samtidig meget affald. Vi har derfor I Lejre Skadecenter taget denne uddannelse for at kunne optimere vores arbejdsgange, samt udnytte muligheden for at genbruge de beskadiget dele, som stadig er brugbare på bilen.

Lejre Skadecenter

Kastanievej 2, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

CVR: 42579661

Kontaktinformation

22 57 00 48

kontakt@lejreskadecenter.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Man - tors: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 -15.00

Weekend: lukket

Mails besvares alle dage.