Skadecenter til opretning og udbedring af skader på biler

Vend godt tilbage til vejene i en flot og skadefri bil

Har du fået en bule i bilen, eller er der opstået rust på overfladen af karosseriet? Så kan du tage den forbi vores skadecenter. Her udbedrer vi nemlig alle skader på bilers overflader, og vi kan derfor også hjælpe dig. Med vores professionelle hjælp kommer du hurtigt og godt tilbage på vejene – i en flot og skadefri bil.

I Lejre Skadecenter tager vi imod uheldige bilejere fra hele området, herunder Roskilde, Kirke Såby, Kirke Hyllinge, Hvalsø og Lejre. Har du selv været uheldig med en bilkabule, en smadret rude, eller skal du have udbedret en forsikringsskade? Så kom forbi med bilen på vores værksted.

Vi tager kyndigt hånd om alle biler

På vores skadecenter kan vi tage hånd om et stort udvalg af opgaver på helt nye biler såvel som ældre biler. Du kan derfor komme forbi vores pladesmed her på skadescenteret, hvis du har brug for hjælp til:

-​Forsikringsskader

-​Udskiftning af forrude

-​Stenslag

-​Plade- og rustarbejde

-​Klargøring til syn

-​Plastreparationer

-​Og meget andet.

Vi forstår, at det kan være til stor ulejlighed at skulle have bilen forbi et skadecenter. Derfor tilbyder vi en effektiv service, så du hurtigt kan vende tilbage bag rettet i din bil. Hvis der er brug for, at din bil bliver stående på værkstedet i flere dage, så har vi selvfølgelig en lånebil til din rådighed. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at skulle undvære et køretøj, når du tager bilen med forbi Lejre Skadecenter.

Vælg selv dit skadecenter

Du har som forsikringstager selv mulighed for at vælge det skadecenter, som skal udbedre din skade på bilen. Når skaden er sket, anmelder du dette til dit forsikringsselskab, og herefter kontakter du Lejre Skadecenter for at aftale en tid på værkstedet. Vi bestræber os altid på at være så effektive så muligt, så ventetiden bliver kort, og din bil hurtigt er retur igen. Alt bliver foretaget efter fabriksforskrifterne, og vi stiller altid garanti på vores arbejde.

Kontakt os hvis du vil have et tilbud på din opgave

Står du med en skade på bilen, som du skal have udbedret på et skadecenter, så hører vi meget gerne fra dig. Når du har fortalt os om, hvad der skal laves på bilen, udformer vi dig gerne et tilbud på forhånd, og så snart du har accepteret vores pris, står vi klar til at tage godt hånd om din bil for dig.

Lejre Skadecenter

Kastanievej 2, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

CVR: 42579661

Kontaktinformation

22 57 00 48

kontakt@lejreskadecenter.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Man - tors: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 -15.00

Weekend: lukket

Mails besvares alle dage.