Klar til syn

​BLIV KLAR TIL SYN HOS LEJRE SKADECENTER!

Alle registrerede køretøjer i Danmark skal regelmæssigt til syn. Synet er et kontroltjek af, hvorvidt din bil lever op til lovens krav inden for sikkerhed og miljø.

Når din bil første gang skal til syn, er den fire år gammel, herefter skal den synes hvert andet år. Du modtager altid en indkaldelse til periodisk syn i din e-boks 8 uger inden synsfrist.

Det er altid en god ide at være på forkant og få undersøgt, om der er ting, som kan forhindre et godkendt syn. Hvis din bil ikke godkendes af en synsvirksomhed, skal bilen til omsyn, dette kræver både ekstra tid og penge. Lad os hjælpe dig med at undgå besværet, Lejre Skadecenter tilbyder en grundig gennemgang af rust, revner i glas mm. på din bil , så vi sikrer et godkendt syn af bilen første gang.

Selve synet foregår i en synshal, men alt dette klare Lejre Skadecenter for dig, så du ikke skal tænke på mere, når først bilen er indleveret hos os.

Så hvorfor ikke få din næste gennemgang hos Lejre Skadecenter og slip for al besvær – Vi sørger for at, din bil bliver tjekket igennem, så den herefter er klar til endnu et par år på vejene.

Lejre Skadecenter

Kastanievej 2, 4060 Kirke Såby

Klik her for rutevejledning

CVR: 42579661

Kontaktinformation

22 57 00 48

kontakt@lejreskadecenter.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Man - tors: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 -15.00

Weekend: lukket

Mails besvares alle dage.